"העוגיות המרוקאיות של אמא" מאת רחל קינן

 

העוגיות המרוקאיות של אמא (צילום אנטולי מיכאלו)

העוגיות המרוקאיות של אמא (צילום אנטולי מיכאלו)

הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא", כמו הספר "הבישול המרוקאי של אמא", מבוסס ברובו על מתכונים מבית אמה של רחל קינן.

"את תורת הבישול והאפייה למדתי מאמי היקרה. כילדה, ישבתי לידהּ וצפיתי בה ובאופן עבודתה, נוכחתי בגילויי האהדה של  האורחים לנוכח טעמם המשובח של המאכלים והקינוחים שהוגשו לפניהם. גדלתי והפכתי לרעיה ואם, והתנסיתי אף אני בזו המלאכה. צעד אחר צעד ובלא מעט ניסיונות, שחלקם הפכו להצלחה וחלקם נחלו אכזבה, אף-פעם לא אמרתי נואש. עם המון נחישות והתמדה, ויותר מכול – אהבה לעניין, למדתי את מלאכת הבישול והאפייה".

הספר "העוגיות המרוקאיות של אמא" מרכז בתוכו מבחר גדול של עוגיות וריבות מהמטבח המרוקאי האותנטי, סיפורים אותנטיים על החינה והמימונה מבית אמא, טיפים ועוד… אתם מוזמנים ללמוד ולהתנסות בחוויה מיוחדת במינה.

רחל קינן – במקצועה המקורי גרפולוגית ומאמנת אישית. מנהלת מכון "אחיה" לגרפולוגיה וקאוצ'ינג. נשואה לאבי ואמא של רועי, עינב, טל ואסף, חמות של בת אל – אשת רועי.

"העוגיות המרוקאיות של אמא",מאת רחל קינן, בהוצאת "קוראים". צילומים: אנטולי מיכאלו. מחיר: 98 ₪. להשיג ברשתות ובחנויות הספרים.

 

Share
הדפס כתבה זו הדפס כתבה זו

השאר תגובה

בניית אתרים |  מקסטור אחסון אתרים |  שדרת האופנה | 
פורטל מה קרה: החדשות המעניינות 2011 © Copyright