חדש מאסם: קמח שמרים להכנת עוגות שמרים, חלות ומאפים

אסם יוצאת בחדשנות פורצת דרך בתחום האפייה ומשיקה קמח שמרים המיועד להכנת עוגות, חלות ומאפי שמרים שונים. הקמח החדש של אסם מאפשר להכין בצק שמרים ללא צורך הוספת שמרים לבלילה, שכן הם כבר נמצאים בתוך הקמח עצמו.

חדש מאסם: קמח שמרים להכנת עוגות שמרים, חלות ומאפים

חדש מאסם: קמח שמרים להכנת עוגות שמרים, חלות ומאפים

הקמח, שפותח בטכנולוגיה חדשנית בתהליך שארך כשנתיים, מפשט את תהליך האפייה ומבטיח הצלחה. הקמח הייחודי, ללא צורך בניפוי, מגיע באריזה אטומה שמבטיחה שמירה על טריותו ואיכותו. יתרון נוסף של הקמח החדש הוא תוקפו- חצי שנה מרגע הפתיחה, בניגוד למוצרי שמרים רבים שתוקפם קצר משמעותית.

בשנת 1967 חוללה אסם מהפכה בעולם האפייה עם השקת הקמח התופח שחוסך הוספת אבקת אפייה ומבטיח תפיחה של הבצק. מאז ועד היום הפך הקמח התופח למוצר יסוד שקשה לדמיין אפייה ביתית בלעדיו. קמח השמרים החדש עומד לחולל מהפכה דומה ולהוות פתרון קל ונוח להכנת מאפי שמרים.

בסקר מקיף שנערך על ידי "מידע שיווקי סי.איי." עבור אסם העידו 25% מהאופים כי הם נמנעים מעבודה עם מאפי שמרים עקב חוסר ביטחון ומורכבות ההכנה. המוצר החדש חוסך את שלב מינון השמרים והוספתם לבצק ובכך מפשט את התהליך ומבטיח תוצאה מדויקת ביותר.

איך משתמשים בקמח השמרים? פשוט ביותר- מתייחסים רק לרכיב הקמח במתכון ומתעלמים מרכיב השמרים. כך לדוגמא אם המתכון כולל 1 ק"ג קמח ו 20 גר' שמרים, האופה מוסיף לבלילה רק את הקמח החדש.

איילת תורן, מנהלת שיווק בחטיבה הקולינארית של אסם: "קמח השמרים מאפשר לכל אדם להכין בבית מאפי שמרים בדרך קלה עם תוצאה מובטחת, ומספק פתרון מדהים לכל אלו שפחדו עד עתה לעבוד עם שמרים או שנמנעו מכך בשל מורכבות התהליך. אלפי צרכנים יוכלו להתנסות גם הם בחוויית האפייה במינימום מאמץ ובמקסימום תוצאה".

Share
הדפס כתבה זו הדפס כתבה זו

השאר תגובה

בניית אתרים |  מקסטור אחסון אתרים |  שדרת האופנה | 
פורטל מה קרה: החדשות המעניינות 2012 © Copyright